Den mest købte sportsbåd i Danmark

Bayliner, et velrenommeret brand fra USA, som har designet speedbåde siden slutningen af 50'erne. Bayliner er kendt for at tilbyde speedbåde til overkommelig pris-sætning, hvor komfort og design er i fokus. Bayliner designer speedbåde til familien, par og de vandsports-glade. Uanset hvem der skal med på det næste sejleventyr, er der taget hensyn til både design, komfort og funktionalitet til hele besætningen.

Du kan se alle modeller fra Baylner ved at klikke nedenfor:


Se udvalgte Bayliner-modeller

VR5

I Bayliners serie af Bowriders findes VR5, som kombinerer form og funktion på smukkeste vis. Denne båd er oplagt uanset om du er til vandsport eller familieture.

VR6

Med denne Bowrider VR6 er du sikret uovertruffen rummelighed. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I Bayliner-serien af Overnighters findes blandt andet denne båd, CIERA 8, som er designet meget nøje til markedet i Europa.

M15

Er du mere til en lille sportsbåd, er Bayliners Element-serie måske interessant at kigge på for dig. Her er nemlig en lille, men samtidig alsidig båd, som kan lidt af hvert.

Bayliner , bådmærket som har sendt flest familier på havet

Herunder findes alle modeller fra Bayliner:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest udbredte US-bådmærke på verdensplan og det er der flere grunde til:

  • Høj grad af pålidelighed

  • Høj tilfredshed blandt kunderne

  • Fokus på både form og funktion

  • Konkurrencedygtige priser

Det er derfor en god idé at kigge på Bayliner, som er det bådmærke der har de fleste tilfredse købere, når du næste gang skal have ny speedbåd.

Blandt de mest gængse varemærker i verden har Bayliner en af de laveste rater af reklamationer, noget der bestemt også er med til at få mange til at vælge speedbåd fra Bayliner.

Alle modeller fra Bayliner fås som standard med god garanti. Ydermere er bådens skrog dækket af en livslang skroggaranti, der kan kan gå videre til ny ejer såfremt du en dag sælger båden, og dækket leveres desuden med 5 års garanti.

Samtlige dele og komponenter på båden omfattes af 2 års garanti, og der ydes op til 5 års garanti på Mercury påhængsmotorer.