Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marineer et af de velrenommerede brands i verden, når det angår bådmotorer.
Når du har en motor fra Mercury, kan du trygt regne med at få den fremmeste teknologi overalt - Så kan du tage dit eventyr til nye højder.

Med Mercury bag dig kan du vove dig ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Mercury sikrer dig at få de største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes. Du skal bare være villig til at turde vove dig på havene med os!

Mercury brandets slogan drejer sig om mere end bare hvem vi er. Det omhandler, hvad det er vi laver, samt hvad vi hvilke muligheder vi giver til verdens sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at udforske. Til at lade eventyret lede dig. At være en del af noget stort.Få frihed til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid på havet. Finde nye oplevelser. Til at søge efter nye fiskefortællinger og ride på endeløse bølger. Go Boldly betyder aldrig at sejle i kølvandet på en anden. Det vil sig at kortlægge din kurs og regne med, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikret den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en førsteklasses sejladsoplevelse. Med denne motor fra Mercury får du god acceleration, god hastighed, let betjening, støjsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige sejloplevelse når du er ude på havet.

ProXS®

Med ProXS® får du en ærlig motor, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er Mercurys sportsserie. Her finder du motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på havet.

SeaPro®

SeaPro® er udviklet til dig, der lever af havet. Motoren her kan modstå selv de mest krævende sejl forhold - hver gang! En SeaPro® giver frihed til at passe dit arbejde uden at du skal bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske henleder opmærksomheden på er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der skal have en solid Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en rigtig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den er desuden let at vedligholde, så når først den er installeret er den nem at håndtere. Motoren kan klare alt fra legende dage med vandsport til de stille sejladser med familie og venner.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, støjsvag og ikke mindst en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos brugerne. Her taler vi om en motor med førsteklasses brændstoføkonomi, støjsvaghed og med lav vægt, og så leverer vi den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.