Quicksilver Både

Quicksilver, et af de førende bådmærker når omhandler motorsejlads, i familiesegmentet. Hos Quicksilver findes et stort udvalg af både til præcis dit behov. Så hvorvidt du leder efter en båd til den helt store familie, en lille adræt båd til at cruise i med vennerne eller en af vores Pilothouse fiskeribåde, så er du kommet det rette sted hen.

Tryk på knappen herunder når du vil åbne konfigurationen af den båd du går og drømmer om.

Find den Quicksilver der er drømmebåden for dig

Til vandsportsentusiasten

Er du den friske sejler, som skal ud med tube, måske stå på vandski eller wakeboard? Så har Quicksilver en række både, hvor der er taget højde for både sikkerheden og komforten. Flere både fra Quicksilver har allerede store badeplatforme, som gør det enkelt at komme op og ned af vandet.

Til fiskeren

Mangler du en båd til dit næste fiskeeventyr, så er det ikke nødvendigt at lede videre. Quicksilvers udvalg af Pilothouses tilbyder alt det en fisker har brug for lige inden for rækkevidde. Her er der lagt vægt på massevis af opbevaring i form af stuverum til både madding og de fisk du fanger, samt stangholdere til dine stænger.

Er du klar til at bygge din nye båd, så tryk på knappen herunder for at åbne konfiguratoren.

Til weekendturen

Går du og drømmer om et sejlende hotel, så kig med i Quicksilver-serien af Weekend-modeller. Med Weekend får du sikkerhed, komfort og massevis af plads. Her er det en leg at tage på lille ferie, da alt hvad du har brug for, eksempelvis toilet, køkken og køjeplads, er til rådighed.

Til familien

Står du og skal ud med din familie, så er plads måske en af flere punkter du skal have sat kryds ved på ønskeseddelen. Quicksilver er en af de bedste i sin klasse, hvad angår bådens længde og bredde, og Quicksilver har på den måde fået mest muligt ud af pladsen på båden. Så pak roligt tasken og tag børnene med, så er du nemlig godt på vej mod nye seljoplevelser.

Når det er tid til at konfigurere drømmebåden, så klik herunder og gå direkte til konfiguratoren.